Läger

Här presenteras både internatläger, kennelträffar och andra sammankomster där mina valpköpare, alla eller kullvis, är välkomna.

Askrikes och Stenbury arrangerar tillsammans kennelinternat maj 2022

Uppdatering angående kennelträffen 2022

 

18 stycken Stenbury hundägare inklusive jag själv har anmält intresse till Stenbury-Askriketräffen 2022. Det blir 8-10 stycken från Askrikes.

Vi har kommit fram till att det bästa är om var och en bokar sitt eget boende. Det är bästa sättet för att alla ska få det boende de vill och önskar. Det finns en Camping och stugby nära Malmköping, som Bitte varit i kontakt med, där det finns bra möjligheter både till kost och logi. Det finns rum, lägenhet eller stuga och det finns husvagnsplatser att hyra. Det finns en restaurant på anläggningen som man kan nyttja om man inte vill fixa frukost och lunch själv.

Gå in på: https://malmkopingscamping.se/ så ser ni allt ni behöver för att boka. OBS!!Uppge när ni bokar att ni ska delta i kennellägret den helgen. Detta måste göras NU!

Campingen är väldigt populär så dröjer ni med bokningen så riskerar ni att inte få något boende!

Vi planerar för en gemensam grillkväll, lördag kväll när alla tar med sig det de vill grilla och det de vill dricka. Bitte och jag bidrar med tillbehör.

Eftersom alla löser och betalar för sitt eget boende så betalar ni bara för våra instruktörer gemensamt till oss.

Vi har fått bekräftat att Mirjam Axner och Anders Carlsson, kennel Carmal’s kommer att vara våra instruktörer. Kostnaden blir: 1500kr/ekipage. Av vilken 1000 kr ska betalas som en anmälningsavgift och resterande 500 kr senast den 15 april till samma konto.

Anmälan är som sagt bindande men om någon får förhinder gör vi så gott vi kan för att hjälpa till att hitta en ersättare som gör det möjligt för oss att betala tillbaks kursavgiften.

Anmälningsavgiften på 1000 kr ska vara inbetald senast 15 december 2021. Pengarna sätts in på:
Svenska Handelsbanken 6925 197 849 458.
Kontot står på Anne Nerell. (Kom ihåg att skriva vem pengarna kommer ifrån).

Vår ambition är att det inte ska vara fler än 6 ekipage i varje grupp. Skulle det bli betydligt fler som vill komma så ser vi till att få ytterligare en instruktör,

Har ni frågor, så hör av er!

 

Hoppas på en härlig och givande helg!

Välkomna!

 


Med varma hälsningar från kenneltanterna

Bitte Söblom, Askrikes och Anne Nerell, Stenbury